Trochu víc těžký

2. dubna 2010 v 15:03 | Zuzana Votočková - Amico Mio |  Testíky
1.Co znamená pojem Flémování???
a) Kůň ucítí neznámou vůni nebo chuť a ohrne horní pysk.
b) Kůň který při pití srká.
2.Co znamená přiložení uší k hlavě???
a) že ho něco zajímá.
b) koně něco rozptyluje
c) zozčilení nebo strach
3.Podle čeho poznáme stáří koně???
a) podle hmotnosti koně
b) podle stavu zubů
c) podle stavu kopyt
4.Kolik měsíců je klisna březí.
a) 9 měsíců
b) 12 měsíců
c) 11měsíců
5.U kterého plemene jsou typické rousy???
a) chladnokrevníka
b) plnokrevníka
c) teplokravníka
6.Co je to Úhoří pruh???
a) na krátko ustřížená hříva
b) tmavý pruh který se line od kohoutku po kořen ocasu
c) bílá čára na kopytě
7.Co je to Lucerna???
a) velmi široká bílá lysina
b) bílá skvrna na zádech koně
c) zvláštní tvar třmene
8.Jaká rostlina je pro koně jedovatá???
a) Pampeliška
b) Zlatý déšť
c) Tulipán
9.Kolik max. měří ponyové???
a) 150cm
b) 147cm
c) 160cm
10.Jaká je normální teplota koně???
a) 39C
b) 37,4 do 38,5C
c) 36C
Výsledky:
1.a)
2.c)
3.b)
4.c)
5.a)
6.b)
7.a)
8.b)
9.b)
10.b)
Hodnocení:
10-8bodů velká 1
7-5bodů sice to není na 1,ale je to pěkná 2
4-0bodů měl(a) bys na tom zapracovat

Anketa

Jak jste dopadly s testem???
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama